Bine ai venit la Premium Credit Consulting.

Cariere

Ne-am dezvoltat continuu pentru a ne asigura că rămânem în prim-planul profesiei noastre, oferind consultanță și credite pe care generațiile succesive ale clienților noștri le-au apreciat de mulți ani, istoria noastră puternică este atribuită valorilor noastre, serviciului clienți.

Expertiza noastră și cunoștințele aprofundate sunt evidențiate prin următoarele: Dezvoltarea instituțională legată de structura, guvernanța, managementul riscului, performanța și alte domenii pentru optimizarea mandatului de dezvoltare. Dezvoltarea și proiectarea, implementarea și evaluarea programelor informate prin cunoașterea noastră unică a “celor mai bune practici” internaționale în operațiunile băncilor de dezvoltare.

Dacă crezi că iti place să lucrezi într-un mediu care iti oferă ocazia de a lucra cu unele dintre mințile de top din industrie, te rugăm să trimiti un email, menționând domeniile tale specifice de expertiză și modul în care iti imaginezi să lucrezi cu echipa de la Premium Credit Consulting.

Beneficii și recompense

Ne pasă de afacerea clienților noștri ca afacerea noastră. Ne gândim și acționăm ca parteneri de afaceri, nu pe consilierii academici. Împărtășim aspirațiile clienților noștri, depunem eforturi pentru a le înțelege realitatea și pentru a alinia stimulentele noastre cu obiectivele lor - așa că știu că suntem alaturi de ei.

Cele mai importante lucruri pe care noi ti le oferim sunt:

  • O echipa tanara si dinamica
  • Cunostinte din domeniu diversificate
  • Clienti de top
  • Laptop si telefon
  • Salariu competitiv si comisioane atractive

Job-uri disponibile