Bine ai venit la Premium Credit Consulting.

Scontari facturi

Fiecare avem planuri si pasiuni in viata. Pentru unii este vorba despre amenajarea caminului, pentru altii, despre o masina noua sau o vacanta in jurul lumii. Sau chiar despre toate acestea la un loc!

Credem ca fiecare plan, idee sau viziune merita o solutie viabila. Si un partener care sa creada in tine. De aceea, am pregatit creditul potrivit pentru orice plan ai avea. Bucura-te de momentele speciale din viata ta!

  • Cum il obtin?Trebuie doar sa indeplinesti cateva conditii, toate logice, firesti: firma ta sa functioneze de cel putin 18 luni sa inregistrezi profit din exploatare, conform ultimei balante de verificare firma ta sa nu aiba inregistrari active in Centrala Incidentelor de Plati si nu esti in interdictie de a emite cecuri bancare la creditele contractate sa figureze in Centrala Riscurilor de Credit cu serviciul datoriei A sau B sa nu inregistrezi popriri active sau suspendate firma ta sa nu constituie grup cu clientul firma ta sa fie stabila financiar
  • Acte necesareCopie dupa ultimele doua bilanturi contabile anuale si ultimul bilant contabil semestrial (daca e cazul); Aprobarea legala-constitutiva privind contractarea creditului si persoanele imputernicite sa angajeze societatea; Cecuri barate in lei, in original, insotite de borderoul de incasare in 4 exemplare; Bilete la ordin in lei, in original, insotite de borderoul de incasare in 4 exemplare; Facturile aferente cecurilor sau biletelor la ordin.

Vrei sa stai de vorba cu unul din consultantii nostri?

 

Contacteaza-ne